Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS på Golgata kors: "Det är fullbordat"!


Satan kastade handsken

först mot Gud

i den himmelska

världen


sedan mot Människan,

Guds avbild, på

jorden


JESUS tog upp den, och vann

seger över synden, döden och Satan

på Golgata kors:


för var och en som tror på

Jesu ställföreträdande

död och seger!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-03-16 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld