Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELTON MOTELLO SKREV

så upprepas allt

men ändå inget

för inget är nytt

men ändå allt

fast nötningen kan

förändra tinget

behåller det ändå

sin gestalt

trots cirklar och cykler

finns en linje

kalendern har sin kronologi

är vi inte alla tidens offer?

motellos privatfilosofi

man söker febrilt föryngringskurer

man manifesterar monument

snart vittrar emellertid konturer

och det som står textat i cement

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 11:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mycket sant. "Tidens offer" Vem var Elton Motello?
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP