Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVER BOYS

pojkarna på stan

nu bultar brosk

en vårsignal

ariska atleter

i en ståtlig festival

vulvor välver sig

vid blotta åsynen därav

nerver skälver "nej"

men våren pumpar fram er sav

 

detta är ju stilrent

som ett skivomslag av skids

stadskärnan vibrerar

presenterar city kids

läderhandskbeklädda

i ett vårexperiment

kan man vara rädda

fastän ingenting har hänt?

 

 

lodjurslik parad

en stolt och rovdjurslik fasad

här är järnmalmsjugend

marschen går genom vår stad

längtan har man taggtrådsfjättrat

järnjungfrubelagt

rosor har dock visat sig

besitta praktfull makt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP