Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNTLIGEN

äntligen

kan jag slappna av

äntligen

kan jag sluta spänna mig

äntligen

rasar alla krav

så glad att

jag får lära känna dig

äntligen

längtan var så lång

äntligen

någon som förstår mitt sätt

äntligen

är jag nu på gång

äntligen

prickar jag in alla rätt

åren av

lycka framför oss

äntligen

spelar man min önskesång

äntligen

kan jag sluta slåss

äntligen

nådde solen min balkong

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-16 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hoppfull text!
2010-03-17

  stenen/ Yv Ericsson
åh vad härligt befriande! det behövs mycket av. tack.
2010-03-17

  anits VIP
En text som gör mig glad
2010-03-16

  Ezmeralda VIP
Oj vad du gjorde mig glad med din text.
Grattis till din lycka hoppas solen blir kvar.
2010-03-16

  © anakreon VIP
Dagens solglimt!
Calle
2010-03-16

    sajo
Positiva tongångar över en lång väntan som nu slagit in....

Måntro väntan på våren eller en kärlek eller något annat?

Har du sett en tussilago?

Bra skriftat.
2010-03-16

  Måna N. Berger
Bara att gratulera!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP