Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETITEN URIA

om du vill skapa skandaler

för att få uppmärksamhet

hitta då annan kanonmat

här går du nämligen bet

för jag är inte uria

och ingen sexig pistol

hitta ett annat koncept som

får dig att framstå som cool

 

människor nyttjas som verktyg

i en obskyr kabaré

visst är det oerhört märkligt

att man kan låta det ske

vi är förgängliga hyddor

stoftet ska multna till jord

är det för det man vill äga

hedersplats vid varje bord?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP