Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag



Det blir svagare med åren
så brukar det bli
det vet både du och jag
men vissa finns alltid kvar
lika starka som förr

Jag glömmer dig aldrig,
det lovar jag
Du har gjort för djupa spår i mig
det vet både du och jag
Kommer ihåg vår tid tillsammans
både natt och dag

Sitta ett tag och bara tänka
Omvärlden försvinner för en stund
nu är det bara du och jag
Vill inte att det vi har
skall försvinna

Men solens strålar lyser, det börjar bli dag
Jag vaknar upp och inser
att allt bara var en dröm
det har aldrig varit du och jag
inte ens för en liten stund

Varför kunde jag inte få drömma
bara en timma till
men nej, tillbaka till verkligheten
måste jag
klockan ringer, det är
dags att gå upp

Det som kändes så verkligt var inte på riktigt
det vet både du och jag
men låt mig drömma, få vara någon annan
om en bara för ett tag
Är ensam igen och du är borta

Tillbaka till drömmarnas land
vill jag, tillbaka till dig
vem det, vi kanske ses en
vacker dag igen...




Övriga genrer av curra
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-11-05 13:56



Bookmark and Share


  losy
naaw! jättefin :D
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra