Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ville dig älskling, var gott


En gång lyckades jag sudda ut ditt ansikte
från mina tankars dagbok
men nu ser jag ett foto
och minns att du var vacker

världens ynklighet när du var i min hand

Men kärlek är bortom nu
det finns svarta prickar i mitt hjärta
och det har bildats revor i verkligheten
där jag fastnar

du är allt som tar upp en yta
jag vet inte hur

men jag vågar kalla den min hjärta




Fri vers av Jewel_x
Läst 1020 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 12:53



Bookmark and Share


  Nanno
vilken underbar dikt..
håller med resten.. den väljas till redaktionens val..
2006-11-25

  curra
Håller med Vintervilas kommentar! Den förtjänar att bli redaktionens val...
Det är inte så ofta en text får mig att känna så mycket som denna gör.
Oerhört bra skrivet!
2006-10-24

  vintervila
jag misstänker att redaktionen har gått i dvala eller något.
därför ger jag dig en stjärna.

för det är verkligen

Vintervilas val *
2006-10-24

    rainbow
"och det har bildats revor i verkligheten
där jag fastnar"

det, liksom resten av dikten, är väldigt vackert.. jag gillar sättet du skriver på
2006-10-05

    Oprofessionell
''men jag vågar kalla den min hjärta''

Vilka ljuvliga rader.
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x