Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken dag somhelst nu


Jag tror att jag är redo snart
att tassa med bara fötter
på nakna golv

vilken dag somhelst nu

Någon skänkte mig lite glädje ikväll
det var ord och någons röst
och tillsammans
blev det lite glädje

för det föddes i skrymslet innanför bröstet
ungefär där hjärtat sitter
och spred sig till mina läppar

där klingar det fortfarande

Någon dansade på väggarna
i min lägenhet ikväll
och jag hörde nästan musiken

och jag tror att jag är redo snart
att tassa med bara fötter
på nakna golv

vilken dag somhelst nu










Fri vers av Jewel_x
Läst 671 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-08 00:05



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Du har ett sånt ... uttrycksfullt ... men tillbakahållet, kraftladdat språk. Det ger gåshud.
2008-09-05

    rainbow
den här är så varm och hoppfull att jag bara ler..
jag älskar upprepningen med första/sista stycket och jag älskar bilden av någon som dansar på väggarna i din lägenhet :)
2007-03-12

    inmeddiginålsögatkamel
Du fångar mig dan i första stycket. Superfint! Man får det lite lättare att andas när man läser superfint

Och det här var det bästa av allt:
\"Någon dansade på väggarna
i min lägenhet ikväll
och jag hörde nästan musiken\"

Super!
2007-03-08

  Vind
Det sensibla i oss känner förändringens \"smak\" långt innan intellektet. Tycker om upplägget och diktens känsla.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x