Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll gråter jag en flaska vin över dig


Det är sådant
man inte talar om
hur minnen kan bränna
sönder ögonlock

jag har lämnat en scen
med hjärtat i handen
och livet i den andra
har varit så nära
att släppa taget
om de båda

Det finns en flicka
och det faller röda tårar
över henne ikväll

hon sjöng till mig
på ett främmande språk
i ett land med för sött vin
och ljummen vind

jag minns gröna plaststolar
och nio sånger
toner som föll
över och in i mig

Jag talar aldrig om henne
hon med vackra livslinjer
som räddade mitt liv
på en scen någonstans i Balkan

stjärnor fastnade
i hennes hår

och jag tror

att jag
älskade henne
litegrann









Fri vers av Jewel_x
Läst 720 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-20 22:52



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Riktigt, riktigt bra. Och nära.
Avslutningen är fantastisk.
"Jag talar aldrig om henne
hon med vackra livslinjer
som räddade mitt liv
på en scen någonstans i Balkan

stjärnor fastnade
i hennes hår

och jag tror

att jag
älskade henne
litegrann"
2010-09-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Otroligt vacker och spännande.
2008-09-05

  Jessica Ewa
Mycket bra. Från början till start. Helt enkelt.

// Jessica Ewa
2007-08-14

  vintervila
du gör mig aldrig besviken
du håller alltid
för alltid fyller du med mig kärlek
2007-06-27

  [ShadowWalker]
Ja vemodsinlindad kristall är vad du bjuder, det är så vackert, skirt och reflekterande, samtidigt som det är återspeglande starkt och fångande.

Du har ett väsen genom din text en nerv som är påtaglig och som håller tag i ens andetag tills texten är färdigläst både en och två gånger, tack för denna underbara skapelse...

*applåderar och bokmärker*
2007-06-21

  Alvglans
Så vacker
Sorgsen, full av lite vemod (om man nu kan formulera sig så?)
Berörde mig när jag läste den.
Go girl.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x