Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns så mycket jag inte ger dej



nånting lämnar mej ensam kvar på balkongen
med allt det ömsade
yrvakna
vindögda
all denna kärlek att förtjäna
alldeles själv
men det är ingen klagosång
det är en viskning till tanten på balkongen bredvid
-det finns så mycket jag inte ger dej
och förresten
det bästa för knän är att vara så svaga
att grönskan på ens jeans
håller sej kvar ända uti februari
och det rodnande
darrande
bultande
är ett färdbevis
jag bara vet det
en dag
ska vi älska
utan att huka oss




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 1126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-25 01:09



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Jag vill läsa den igen. Och igen. Och igen. Och igen.

Bra skit.

// Jessica Ewa
2007-08-14

  Mikael Lövkvist
Åh så vackert och naturligt du skriver. Jag blir helt rörd, och lite gladare att vara människa.
2007-06-27

  Bump
du skriver helt underbart. jag vet inget mer att säja.
2007-05-09

  Jewel_x
Ahh, jag blir galen av den här texten!!
du förmedlar en så stark känsla av hopp och acceptans...!
Ditt språk är fantastiskt, och jag sitter här förbluffad och oerhört imponerad...
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna