Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du bah förlåt systrahymner



Och du bah
-förlåt förmödrar,
vargaliv,
systrahymner
generationer av blindhundar
men
den där hunden i somras
som viftade på svansen så våldsamt
att den började blöda hela tiden
och målade väggarna röda där hon drog fram
-jag har alltid velat vara som hon




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna