Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hon viskar i mitt öra...

jag håller på att tappa greppet om något

det är svårt att sätta fingret på vad, och det spelar ingen roll

jag har aldrig varit så medveten om min kropp, min hud, förut

en feber är på väg

ibland orkar man inte bry sig om vem som pratar

och ibland undrar jag hur man kan älska människor man inte känner

och ibland säger någon

du försvinner framför mina ögon...

och allt jag kan undra är vilken färg deras hjärta är just då




Fri vers av tonsoku
Läst 2218 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2006-04-29 00:56



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Åh, superbra. Verkligen.
Den här gillade jag jättemycket.
Den flöt på på ett sådant fantastiskt sätt.
2010-04-19

  Mikael Lövkvist
Strålande poesi. Vilket naturligt flyt. Spännande lyrik.
2007-11-20

  le nu
jag tror man skulle kunna drunkna i dessa vackra ord. Läsa igen och igen och få olika bilder. den här tycker jag mycket om!
2007-02-11

  livet
oj, riktigt bra.. ska det vara "sig" istället för "dig" i raden "ibland orkar man inte bry dig om vem som pratar"? eller jag kanske svamlar.. aja, riktigtriktigt bra.
2007-01-14

    inmeddiginålsögatkamel
ååh, vad fint!
**Magi**
2007-01-04

  Elin Lindkvinna
grymt vacker! fångar nästan en känsla som inte går att fånga.
tack.
2006-09-26

    BrokenHearted
Jag är så kär i den här texten..*skrattar*

"du försvinner framför mina ögon"

kraftfullt.. grymma du som plågar mitt hjärta såhär *:)*
2006-07-15

  yoyyo
det är bara till att
hålla med övriga som skrivit här.
att din text
var riktigt riktigt bra!
Snyggt
2006-07-03

  Angel_of_Death
Oj, vad jag kom att tänka.

Så Väldigt Bra, med betoning på varje ord! :)
2006-05-26

    lillebror
jag gillar när språket går mot det drömskt odefinierbara här. antydan om något större, ogreppbart.. och, liksom berättaren, blir jag osäker. känslan av att tappa greppet om något utan att veta riktigt om vad eller vad det sedan innebär. och egentligen är dom där tre sista raderna (framförallt den sista) bara så jävla fina i sig själva att dom inte ens behöver någon djupare innebörd. hur ska jag förklara? bra.. jävligt bra.
2006-05-07

  Tino
Fann jag vet inte vad jag ska skriva... får gåshud
när jag läser texten. Den nådde ända in!
2006-05-02

  Jessica Ebbesson
Tycker mycket om dina ord...berör mig!
2006-04-29

  Smultris
Saknat dina ord och nu när dom är här igen slås jag av hur jäkla bra du är... Hur starkt du berör...

Detta är målande in i minsta detalj... Vill bara läsa mer...
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku