Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen

när du säger \"att stanna innebär säkerhet\"
tänker jag att jag har en annan plan

först ska jag smula ner mig själv till damm
sen ska jag låta vinden föra iväg mig

för jag har väntat så länge
och nu är den äntligen här




Fri vers av tonsoku
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-08 17:30



Bookmark and Share


  Paedur
Dikten doftar en blandning av självdestruktivitet och självbevarelse som blir spännande och gör en nyfiken. Sorgligt för att det innebär ett uppbrott men flykten på vinden känns bejakande och hoppfull. Kosta vad det kosta vill även om priset blir att desintegrera i sin nuvarande existens eller kanske relation.
2008-01-14

  Mikael Lövkvist
En mycket stark dikt. Säger mycket med sina 6 rader.
2007-11-20

    inmeddiginålsögatkamel
hej cooling.
tycker om.
2007-09-29

  Sanningsägaren VIP
Yes!
Much better! :)
2007-03-08

  Sanningsägaren VIP
Den är skrämmande,
fast på ett lurigt sätt tycker jag
funderar på om det ska stå \"säkerhet\" eller \"säkert\"
i första raden?
kort men talande
Tack!
Åsa
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku