Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi va tysta?

jag har hört saker, säger hon

hon kastar en liten sten som studsar mot min axel

jag plockar upp den och tittar på den

hennes röst kommer från långt borta, din jävel

gräset börjar bli fuktigt

jag älskar dig, säger jag

men lyfter inte blicken från stenen

lyssna inte så mycket

hon sätter sig ner bakom mig, i gräset

hon viskar, jag har också gjort dåliga saker

om någon timme kommer solen upp

så jag släpper stenen och lutar mig tillbaka i hennes knä

himmlen bleknar, hon drar fingrarna genom mitt hår

och vi förblir tysta




Fri vers av tonsoku
Läst 705 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-25 00:04



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Du har verkligen funnit din berättarröst. Mycket fint skrivet och beskrivet.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku