Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... vi gick på grund

tick... tack... tick...

det mullrar, långsamt precis mitt i mitt huvud

tack...

eller långt borta någonstans, jo säkert... långt borta

tick... tack...

det är någon som skriker också, tror jag
och min kropp är tom, flyter en halv centimeter ovanför marken
och sväller och krymper... långsamt

tick...

många konstiga minnen om löften och planer river
som frigolit mot ett fönster
genom mina tankar, och lämnar bara rester

tack...

jag tittar ut genom fönstret

tick...

dom säger att en storm är på väg
och det verkar precis blåsa upp




Fri vers av tonsoku
Läst 703 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:43



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Fiiint! ... tick, tack... livets rytm till sekunder, minuter och timmar... dagar, år, det som vi inte hann med, det som vi kommer att gripa tag i...
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku