Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hjärtesorg


Hon drar med fingrar
över immade fönster
de ser endast ut som streck
men jag tror det är nya vägar

hon slogs för hårt till marken
och glömde bort
att livet kan vara vackert
om man bara väljer att se

det är hjärtesorg

De mystiska ljuden ni hör om nätterna
är hennes bröstkorg som knakar
av tillbakahållna tårar

det är hennes hjärta som slutade sjunga
och började blöda

efter alla de människor
som inte kunde
eller ville
stanna








Fri vers av Jewel_x
Läst 731 gånger
Publicerad 2007-02-24 18:43



Bookmark and Share


  Alvglans
Känner igen så mycket i denna text.
Du skriver bra och skriver så att man dras med in i historien.
2007-04-04

    rainbow
\"hon slogs för hårt till marken
och glömde bort
att livet kan vara vackert
om man bara väljer att se\"

det är så sant, för det finns så många som glömmer att se eller bara inte orkar. men jag tror också att man kan hitta nya vägar överallt, till och med i immade fönster.. om man bara vågar, även fast livet ständigt lägger krokben för en. du beskriver det här så vackert att det gör ont! jag vet inte vad mer jag ska säga..
Kram /M
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x