Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar aldrig stjärnor.

det finns inga ljus i träden
när jag kysser
jag kysser aldrig några fler
sen jag kysste dig

räknar inte stjärnor när jag älskar
jag räknar alltid fel
ville springa naken
älska på en äng
jag ville dricka kaffe
med inga andra män
inga kvinnor
som har varit dina
jag är skapt av dig

jag ville bäras
äras, vara nära
jag ville vara först
att färdas runt din höft

jag ville skåda ljuset
se dig komma
drömma
ut till ängadalar
ut till mig
jag ville vara stjärnor
som jag alltid räknar fel
och bland ljus i träden
när jag kysser
jag ville komma dit med dig.




Fri vers av amber
Läst 641 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-06 17:15



Bookmark and Share


  Nanna X
riktigt kärleksvackert!
2011-04-12

  Mow Dean VIP
berör.
tack för en vacker text.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber