Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY KARRIÄR I ANNAN STAD

välver sig som välkommen

som ett årstidstecken

buktar sig som inslagen

som en skatt i säcken

vilse i magnetfältet

med en kyss på tungan

följ mig bortom synfältet

bortom klängranksklungan

 

solen genom glasrutan

varslar nya tider

himmelskt ljus når bottnarna

i den själ som lider

ser ditt långa, vackra hår

kroppens sköna tjusning

vilar stilla i Guds kraft

för mig in i ljusning

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16-17/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 10:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2010-03-17

  Stefan Viljehammar
Vackert broder, skön känsla. Klängranksklungan!!!
Gillar det.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP