Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sociala cigaretter

Man röker för att det är gott.
Säger jag.
Tobak skadar din hälsa allvarligt.
Säger Socialstyrelsen.
Det är tufft att röka.
Säger jag.
Rökningen skadar din omgivning.
Säger Socialstyrelsen.
Alla mina vänner röker.
Säger jag.
Rökning dödar.
Säger Socialstyrelsen.
Det går inte att argumentera med Socialstyrelsen.
Förresten tror jag inte ens han har smakat en cigarett.




Fri vers av Ored
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-11-04 19:35



Bookmark and Share


  sol
ha ha..nähhä..jag tror
personligen att
socialstyrelsen smygröker!
2006-01-13

  trasdocka
väldigt konkret
och direkt. sanningsenlig å vardaglig
men ändå väldigt bra
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ored