" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




AGITERANDE DEMAGOG

 

skummande raseri

orgiastisk frenesi

vredgade vågor pryglar

frambringar barbari

glosögd och desperat

med förintelse som mat

glödgade ögon stirrar

vanvettig potentat

kung av en tom salong

ekot av en discosång

fadersgestalt falerar

samma sak varje gång

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-17 11:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppsan, här var det ord och inga visor
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP