Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett bedrägligt jag

Jag representerar en inre bild.
Jag ersätter mig själv.
Jag är utbytbar.
Jag formar och omformar mig själv.
Jag hittar inte mitt sanna jag.
Vad är det sanna jaget?
Inget som är oumbärligt och eftersträvansvärt.
För mig i alla fall.
Jag trivs med att bedra mig själv.
Jag känner mig inte lurad.
Jag är falsk.




Fri vers av Ored
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-11-04 19:38



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Härligt ironisk. Är det sanningen?
2006-05-27

  trasdocka
väldigt klart vad du vill förmedla, bra

fint med ny betydande mening efter varje radbryte
ångestladdat innehåll?
självdestruktiv?
isåfall precis som jag
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ored