Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Brukade trivas i mörkret
I skuggan av alla andra
Utan ljus, utan närhet

Men du fick mig att se
Ljuset
Du fick mig att känna
Närhet
Du drog mig ut ur skuggorna

Men när jag inte längre står bredvid dig
Kryper jag tillbaka till mörkret
Ensam och rädd




Fri vers av T.R.
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R.