Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGOMASKINEN

egomaskinen

är kallhamrat stål

går över lik för

att nå sina mål

egomaskinen

ett enda program

destinationen

är alltid rakt fram

 

LARZ GUSTAFSSON   17/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-17 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP