Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRUKTEN AV MYSTERIET

känna värmen från din smala midja

njuta frukten av mysteriet

längtans lågor tvingar mig att lida

när jag somnar är jag våt av svett

köttets lustar borde abdikera

buras in och hållas i förvar

motståndsrörelserna måste rustas

rasputin är inte bra som tsar

 

 

allt besudlas av det liderliga

det som skulle vara gott och rent

det är enbart löjligt att förtiga

att mitt motstånd varit alltför klent

när du sminkad träder in i fokus

bleknar blommorna som blossat rött

i ett nu förvandlas detta lokus

till en ocean av bara sött

 

 

jag ser skuggor från en tid jag trodde

att jag hade lämnat bakom mig

tänk att såna fåglar ännu bodde

bakom allt det där som säger nej

någon anar någonting i mossen

det är ugglorna som hon har sett

det kan vara svårt att kapa trossen

när man har en dröm i huvudet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090818







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP