Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTAGONISM

ni är bara förbipasserande

jag är bara en iakttagare

vem är det som är utagerande?

vem är det som är chefsåklagare?

var är kärleken som du tjatar om

du som påstår dig vara fördomsfri

toleransen som alla pratar om

är den spel för ett "felfritt" galleri?

 

 

jag vill verka för polariseringen

jag ser fram emot slutinventeringen!

jag är motsols och motvalls motpols här

jag blir medsols när jag är ovan där

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090713







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 19:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra !!
2010-03-18

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Du är rolig du...och skriver bra som tusan.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP