Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du förstå...

Kan du förstå

Hur det känns


När marken gungar

När rädslan får makten

När luften tar slut



Kan du förstå

Hur det känns


När maktlösheten krossar allt

När tårarna kommer

När skriken ekar


Kan du förstå




Fri vers av miss borderline
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-17 19:45



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Ibland man kan
inte andras lidande
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

miss borderline
miss borderline