Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Lång vinters färd mot vår

 

svart avtecknade

mot isblå himmel

sträcker sig de nakna grenarna

upp

upp

 

sträcker ut

töjer

stela

böjda

ihopkrupna

efter vintern

öppnar famnen

redo att ta emot

 

drömmer

och

förbereder

knoppning

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 00:25



Bookmark and Share


  annabelle
Så vackert hoppfullt.
2010-03-20

  LovisaCecilia
mmm fint.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl