Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

69

fyrtiosju plus tjugotvå
för hon gillar det så
och hon låter mig äta allt det våta

hon gör mig nio tum
i alla hennes rum
sedan somnar vi mätta och belåtna

ännu en gryning som bär
på nya begär
heta läppar som kysser det intima

vi gör det en gång till
hur många gånger du vill
mina tankar är rena och sublima

varför är aldrig livet
precis så här
hjordar av vilda hästar rusar i mitt blod
jag vill vara där




Fri vers av Didde
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-18 09:27



Bookmark and Share


  Arro
härligt,
sexuellt,
snyggt
2010-03-18

  Lady Alassa
gillar detta omtumlande vilda kaos
börjar med olika antal
slutar med hjordar av vilda hästar...
där
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Didde
Didde