Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMMELRIKET TILLHÖR MIG

världen kanske tillhör de vackra

men himmelriket tillhör mig

när jag sökt min tillflykt hos Jesus

har Han aldrig nånsin sagt nej

världen kanske tillhör de starka

som roffar åt sig och står i

men jag har ett hjärta som sjunger

himmelrikets folkmelodi

 

LARZ GUSTAFSSON   090710




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-18 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2010-03-18

    sajo
Jag brukar nynna på Tryggare kan ingen vara. Har börjat finna tron och det märker jag gör mig lugnare....inombords.

Tack för du delar med dig av läsvärda ord.
2010-03-18

  mare VIP
Härlig sång :)
2010-03-18

  Anders Nordlander VIP
Stor insikt och seger!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP