Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag skulle önska, att du antingen vore kall eller varm. Men nu, då du är ljum och varken kall eller varm, skall jag utspy dig ur min mun"


Kärlekens pris

allt eller

inget.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-03-18 14:36



Bookmark and Share


  lycksele
Som vi alla vet:

- Lagom är bäst!

- Den som gapar över mycket
.. mister oftast hela stycket!

... eller kanske det var:

- Den som gapar för mycket
.. blir folk trött på att höra.
2010-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Han gav ju allt för oss.
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld