Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon staplar sina ord

Hon staplar sina ord
vill bygga ett vackert torn
som han ska få se

Han sitter och ser på

Hon lägger dit ett efter ett
och tycker att bygget
ser ut att bli stabilt
och hon hoppas att han ska förstå
vad hon vill visa honom

Han sitter fortfarande kvar

När hon lägger dit
det allra sista ordet
är hon darrig på handen
men när hon ser att det håller
känner hon sig nöjd

Han reser sig upp

går förbi hennes bygge
knäpper med fingrarna
och då rasar allt

Hon vet att det var sista gången
som hon försökte




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 18:33



Bookmark and Share


  aol
starkt så berörande
2010-04-19

  Monika A Mirsch VIP
författarvåndor - från seger till kyla - fint ordat
2010-03-19

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-03-18

  anits VIP
En mycket härlig och tänkvärd dikt
2010-03-18

  Vildkärlek
Finfint
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP