Tyvärr kan vänskapsband upplösas.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr kan vänskapsband upplösas.




TRIST MEN SANT

den som är jag

den som är du

är öst och väst

aldrig mötas de tu

den som är du

den som är jag

vi har vår hemvist

i två skilda lag

 

 

finns ingen bro

som når så långt

i samma rum

blir det för trångt

finns inga sånger

finns inga ord

ingen gemenskap

på denna jord

 

 

det som var vi

finns inte kvar

det drog förbi

med fornstora dar

slutet är här

slutet är nu

den som är jag

den som är du

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-18 19:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sorgligt när det händer, fint beskrivet dock.
2010-03-18

  anits VIP
fint och vemodigt hur vänskap
tar slut
2010-03-18

  Mats Henricson
skickligt format vemod med din sedvanliga elegans....
2010-03-18

  Elaine.S VIP
Vemod och saknad. I all vänskap finns det nog som du skriver "fornstora dar". Ibland överlever vänskapen ibland rinner den ut i sanden...inte alltid vet man varför.
2010-03-18

  kråkan VIP
fin..ledsen..sång..
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP