Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det JESUS gjorde på korset

av LÄKEDOM och FRÄLSNING

det gjorde Han för Dig

och mig och alla

Människor!


Därför säger Han: "Gå ut

i hela världen och gör

alla folk till mina

lärjungar"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 07:56



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Intressant hur religion lockar fram kommentarerna mer än texten
2010-03-19

  veritaserum
Den som säger att gud finns, vet ingenting
och den som säger emot, vet lika mycket.
2010-03-19

    ej medlem längre
Håller med Hannadraken. Vem vågar bli lärjunge, man kan ju själv hamna på korset ....
Nej, skämt åsido. Jag var flitig besökare i kyrkan förr, tog t.o.m. nattvarden. Men nu har jag börjat ställa mig sjäv (och andra) en massa frågor, och än så länge utan begripligt svar. Jag tvivlar helt enkelt.
/ susanne
2010-03-19

  Hannadraken
Nej Larz, så enkelt är det inte. Man kan bli fullkomligt överbevisad om synd utan att begripa varför den skulle kunna sonas med ett offer.
2010-03-19

  lycksele
Saxat från internet, efter google sökning på
"Jonas Gardell":
Citat:
'Det finns många bra sidor om Jonas Gardell på nätet, det är inte så konstigt eftersom han är en sån underbar författare och artist.'

Gå ut och gör Afrika kristet!
Erat sätt att praktisera naturfolks religion är 'trolldom'
medans våran religion inte alls tror på troll. Därför att det är ju bevisat att det finns bara en gud och det råkar faktiskt vara VÅR gud.

Vi vet också ungefär vad missionärer har betytt för den samiska religionen och kulturen. Det var nästan straff på att ens äga de heliga samiska redskapen för utövande av religion. Bland annat det som dom kristna gennast beslöt kalla 'TROLLTRUMMA'.

Där GÖKEN kristendomen kommer in
kastar den ut, DÖDAR
dom andra ungarna, människorna.
Därför att en människa i mycket hög grad ÄR sin kultur.

/lycksele
2010-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Man måste bli överbevisad om synd, rättfärdighet och dom, som Jesus sade, för att förstå försoningens nödvändighet.
Endast Guds Ande kan åstadkomma detta verk.
2010-03-19

  Lady Alassa
Amararo el Señor
tu Dias com todo
tu!
2010-03-19

  Hannadraken
Vad Jesus gjorde på korset ja. Kan du förklara det. Jag begriper inte försoningsläran. Hur jag än vrider och vänder på det. Jag kan förstå det där med dig och mig. Men varför i hela fridens namn behövde gud offra sin egen son? Nej, den delen av kristen "tro" är obegriplig för mig.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld