Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten till vår egen död

Mardröm

någon håller fast henne
kan omöjligt ta sig loss
vaknar
kallsvettig
skönt - det var ju bara en dröm



Verklighet

fjättrad i en säng
kopplad till respirator
och beroende av människor
dygnet runt
livet ut - har inget val




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-19 09:07



Bookmark and Share


  aol
ruggigt stark tänkvärd text
2010-04-11

    ej medlem längre
läskigt
2010-03-29

  Amorina
Känns som en riktig mardröm.

Berörande.
2010-03-20

  anits VIP
Starkt berörande och mycket tänkvärt skrivit
2010-03-19

  Monika A Mirsch VIP
starkt beskrivet!
2010-03-19

  Bibbi VIP
Starkt berörande som väcker frågor och minnen från min kärestas bortgång.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP