Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste Gud har att säga

till varje Människa: "Se min

Sons död på korset för Din skull"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 10:09



Bookmark and Share


  lycksele
terminator,
det där var väl rätt dum fråga, va?
Somliga saker behöver man inte fråga.
Dessutom, nån som är förvirrad, hur ska han kunna avgöra om han är förvirrad ......

Det där med att slakta sin son är svårt att förstå för oss människor. Endast dom som står väldigt nära en gudomlig kraft kan ibland förstå sånt. Eller som TROR att dom har kontakt med något utanför deras egen hjärna och fantasi.

Ske dig såsom du TROR.
Tron är avörande för om man t.ex. vet att det finns flygande tefat, utomjordningar som bevakar oss och mycklet annat sånt (gammalt) tjafs som mänskliga hjärnor kan vara full av.

Oftast har dom matart sina hjärnor med fantasy & science fiction lutteratur. Nyare eller äldre litteratur som Bibeln, Koranen och Havamal.
2010-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Paulus skrev att han bestämt sig för att inte veta av annat än Kristus och Honom såsom korsfäst.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld