Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens musik

I våra minnens djupa hålor

ekar röster från förfluten tid

auktoriteters och andras ord

har format vår inre jord

När man blir sitt eget ljus

stillas det förgångnas brus

man lyssnar till sitt tysta hjärta

och välkomnar all smärta

Då hörs toner dansa från ett annat land

Välkommen till kärlekens och fridens strand....




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 11:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka & goda ord.
2013-01-16

  Miss Mod
Hoppet finns
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP