Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr V

Jag ägnar mig åt healing, försöker genterapisera mig ur ett homoäktenskap men fastnar i ett rör som i ett korvskinn. Jag kippar efter andan när människor fäster ord på mig som vore jag ett toalettelement tills jag ÄR kylskåpspoesi och inte längre jobbar mot klimatförsämringen, då folk har skrivit om mig till en kryddbukett som endast äter gnocchi och linser. Folk ser mig som konstig och tror att mitt syndrom leder till fågelinfluensa men jag försöker klargöra att jag är mer normal än vad kvinnohandel är utbrett. Bara för att jag inte hurrar för en sprödbakad torskkvot betyder det inte att jag är en nolltollererande nätupplaga av någonting som tidigare fanns i pappeprform. Jag är en multiresistent sommarpratare och det kan Mr V också bli om han ägnar sig åt hushållsnära självterapi. Jag är ingen fyra-till-nio-lärare och förhoppningsvis blir det snart trängselavgift vid grönsaksdisken.




Fri vers (Prosapoesi) av Plaster_Poetry
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry