Conceived under the influence of music.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conceived under the influence of music.




SVANESÅNG

jag menade allting

där och då

förtärd av inre hetta

jag var absorberad

uppslukad

nu är allt före detta

då sjöng hela hjärtat

av ett hopp

förblindat av en hunger

jag var eld och lågor

vild och het

vad är det nu som sjunger?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 14:38



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Intensiteten känns mycket i denna, du fångar den så bra, rimmen sitter som handsken, som alltid...
2010-03-19

  Amorina
Fin text. Sånt är livet. Och ibland så händer det något som får det att lyfta igen, tycker jag.
2010-03-19

  Redeemer
Att logga in på poeter och läsa sådan här poesi är underbart. Vemod och reflektion som berör!
2010-03-19

  rebecca d
Livet och Anden!!!!!!!
2010-03-19

  Elaine.S VIP
Jo, livet är nog så...en jublande lycklig stund kan plötsligt vara full av frågande tomhet...
2010-03-19

  Måna N. Berger
Ett värkande vemod..
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP