Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEONTUNNELN

om du sugs in i

neontunneln igen

så vet du ändå att

i slutändan av den

väntar Verkligheten

med Sin öppna famn

där finns vita stenen

med ditt rätta namn

 

ensam i kylan

hinner tankarna ikapp

när du var mitt i värmen

var de något som du slapp

på väg från centrum

från en jublande oas

till den hårda verklighet

där drömmar slås i kras

 

 

om du sugs in i

neontunneln o natt

bland alla galna minnen

långt från onda skratt

vet du att Gud är trofast

trots all din trolöshet

vet du att jokern inte

är din sanna identitet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP