Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon - om att bli kär

att dom kan säga så mycket, dina ögon

vi talar med ögon och kroppar du och jag
i orden förblir vi tysta
eller talar om jobbsaker, så som sig bör

jag tittar och tittar
och liksom drunknar
kan aldrig få nog
av dina ögon

som att finna mig själv djupt därinne
säkert en illusion
men så känns det

det var åratal sen
jag upplevde nåt liknande
du berör mig helt enkelt
du tickar i mitt bröst
och du gör det
varmt och fuktigt
mellan benen

jag vet, det är klyschigt
men dina ögon
dina ögon
jag kan bara inte få nog

och dina ord
ditt skratt
dina sms
din ryggtavla
och dina sensuella händer
fanatsier om att få älska med dig
känna dig i mig
höra dig njuta

första gången jag känner nåt sånt här
på..
kan det vara fem år
eller tio?

men det är klart som korvspad då
att du givetvis har en flickvän
och så sitter jag här en fredagkväll

ensam
med min längtan




Fri vers av Ninna N.
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 21:34



Bookmark and Share


  Lina Olivia
ja .. jobbigt. bra skrivet!
2010-03-19

    ej medlem längre
Mänskligfint!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninna N.