"Ni som vet så bestämt hur allting ligger till...Vad ni vet är bara hur ni VILL att det ska ligga till!" (Ulf Lundell)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ni som vet så bestämt hur allting ligger till...Vad ni vet är bara hur ni VILL att det ska ligga till!" (Ulf Lundell)




VÄGLEDNING I NÅDENS ÅR

här delar sig vägen
här stannar jag till
jag står vid ett vägskäl
vad är det Du vill?
i stilla förbidan
förbliver jag vid
den visshet Du skänker
Du ger mig Din frid
från gryning till skymning
till gryning igen
går vägen till himlen
för vandringens män
föraktad av världen
men godkänd av Gud
jag sjunger på färden
och lyder Hans bud
Gud Själv är min Herde
Han leder mig rätt
Hans ok det är milt och
Hans börda är lätt
jag står vid ett vägskäl
men Han ger mig råd
Hans kärlek är helig
och stor är Hans nåd

LARZ GUSTAFSSON 1994







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 22:55



Bookmark and Share


  Gothian X
Jag vet inte om du gillar denna artist, men Lundell är en av mina husgudar.

http://www.youtube.com/watch?v=Zvke7n6liew&feature=related

2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP