Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSEUDOANALYTIKERN

pseudoanalytikern

en liten koprofag

munnen full av skit och

tydligt sinnessvag

en demonbesättelse

gör sig gällande

pseudoanalytikern

ständigt gnällande

uppnår ingenting

men tomheten består

pseudoanalytikern

slickar sår och slår

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 23:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader....
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP