Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens dans

Släpp bördan av ett uppdiktat själv

Dansa i tomhetens frihet

lätt som en vind

Allt som förnims

är objekt

Men "det" som förnimmer

är ingen"ting"

Du ser mina ord

men känn att de träffar

 ett fönster av medveten tomhet 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-20 09:18



Bookmark and Share


  Miss Mod
Balsam för själen
2010-03-21

  Elaine.S VIP
Oj så fint så uppslukande och välgörande..

Dina ord är verkligen lätta, som en dans,
men de är inte utan vikt.

Tyckte om!!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP