Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPE IGEN

uppe igen

ångan uppe

armar utåt sträck

allting pekar i fel riktning

när jag är nyfiket näck

ute igen

pumpar pistonger

samma hårda sång

värmerekord

vårvintervindar

vintern var så vrång

 

framme igen

fanan i topp

kroppen vill ha sitt

allting drar mig i

en riktning

fältet är aldrig fritt

nyoljad kolv

motor som vrålar

ta en tur med mig

men liksom

föregående vårar

säger även denna nej

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-20 14:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja, våren den vaknar och allt med den.
2010-03-21

  rebecca d
ja, mustigt...och bra!
Vilken kamp, Rom 7 (värre på våren..)
2010-03-20

  Anders Nordlander VIP
Mustig text!
2010-03-20

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Friskt mod och styrka i barm.
Det är alltid ett härligt flyt i dina texter som jag gillar jätte mycket.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP