Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Min polare

 

Med kompass i hand stod jag vilse

Betraktade nålens vilda dans

okontrollerat runt runt

sökande sitt magnetfält

Jag vände och vred

Funderade

Och så slog det mig

KOMPASSER GÖR SÅ JU NÄRMARE POLERNA DE ÄR

 

Kunde det vara möjligt..?

Du?

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl