Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som Moses upphöjde ormen i öknen, så måste Människosonen bli upphöjd, för att var och en som tror på honom, skall ha evigt liv" "Hela världen är i den Ondes våld"


Gud reste Sitt kors mitt i en ormgrop

bland idel ormstungna Människor

med dödliga sår, för att var

och en som ser upp på

den korsfäste

Guds son


skall bli vid liv

och helade från ormgiftet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 07:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus kallade faktiskt obotfärdiga människor för huggormars avföda.
Generation of vipers, som det står i King James.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld