Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig som jag aldrig fick träffa, men som jag bar under mitt hjärta en kort tid.


Du tindrar

Du tindrar
någonstans

Jag står och tittar upp mot himlen,
men jag kan inte se dig,
bara förnimma dig

Du är buren, hållen och älskad,
det ska du veta,
för det vet jag

Jag såg dig aldrig,
vet inte ditt namn,
men jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av DaMum
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaMum
DaMum

Senast publicerade
Du tindrar
Stjärnan
* Se alla