Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Vare sig du vill eller ej...




Vi sover fortfarande ihop

 

Jag lägger mig på den andra sidan av sängen nu

Den lätta gropens minnen

av sammanflätade kroppar

skavde och störde min nattsömn

Men jag rullar alltid över till slut

 

Och låter dig omfamna mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-21 20:34



Bookmark and Share


  annabelle
Instämmer
2010-03-22

  Popcorntankar
Mycket fin...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl