Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrar är till ingen nytta

för den seglare som

inte bryr sig, inte

frågar efter

dem:


utan vet bäst själv

i okända vatten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 04:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Gud förstår nog även de som seglar utan fyrar
2010-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Och får ta konsekvenserna.
2010-03-22

    papillon
Ännu mycket osäkrare bör färden te sig för en seglare som ställer all sin lit till en hög falska sjökort, utprånglade av lika falska försäljare
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld