Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS:"Jag är vägen, sanningen och livet" "Sannerligen, sannerligen säger jag dig, om en människa inte blir född på nytt kan hon inte få se Guds rike" Paulus: "Nu lever inte mer jag, utan Kristus lever i mig"


Den Bibliska läran och livet i Gud

Den Bibliska läran

leder fram till

livet:


JESUS KRISTUS


och när, fostrar,skyddar

och ansar, det

nya livet i


JESUS KRISTUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-03-22 07:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Räcker det så?
2010-03-22

    papillon
I den bibliska fållan
samlar falska herdar
alla de bräkande fårskallar
som de lyckas bedra
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld